Během svátků 1. 5. a 8. 5. nebude probíhat expedice zboží. Objednávky budou postupně procesovány vždy od následujícího pracovního dne. Děkujeme za pochopení.

Drcený bisquit Pailleté Feuilletine, Callebaut 200g

Kód: 28661
119 Kč 106,25 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Drť z originálních francouzských sušenek.

Tato drobivá směs rozdrcených originálních francouzských „gauffres dentelles“ je připravena doplnit lehké křupnutí vašim pralinkám a giandujas. Můžete ji také smíchat s temperovanou čokoládou pro doplnění křupavé náplně bonbónům, cukroví a dezertům. Pailleté Feuilletine zůstanou křupavé.

Můžete jimi také posypat pěny, zmrzliny a dezerty, které budou servírovány během určené k okamžitému servírování. Naši šéfkuchaři doporučují nemíchat je do krémů, mléčných nebo tekutých základů, protože Pailleté Feuilletine mají sklon absorbovat vlhkost a pak jsou měkké a lepivé.


Použití:  
Míchejte do čokolády, oříškových pralinek nebo giandujas pro přidání křehkého skusu. Posyp na dezerty a makronky
Zůstává křupavá v kombinaci s čokoládou nebo oříškovými pastami. 

Skladování: v chladu a suchu

Balení: 200g (rozváženo)

Výrobce: Callebaut

Složení:

PŠENIČNÁ mouka (39%), cukr (42,5%) 81,5%, rostlinný tuk (slunečnicový, řepkový) v různých poměrech 9%, bezvodý MLÉČNÝ tuk 4%, MLÉČNÝ cukr 1,5%, MLÉČNÉ bílkoviny 1%, sůl 1%, sladový extrakt (JEČMEN) <1%, kypřící látka: E500ii <1%, emulgátor: slunečnicový lecitin <1%, antioxidanty: E306 <1%.
Může obsahovat sóju.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoládové křupinky, posypy a dekorace
EAN: 28661

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Domov nejlepší belgické čokolády

Callebaut vyrábí čokoládu v srdci Belgie již více než 100 let. Používá pouze nejkvalitnější suroviny a od svého vzniku se odhodlaně věnuje vytváření té nejlepší belgické čokolády. Tento závazek k kvalitě, tradici a inovacím dělá z čokolády Callebaut spolehlivého pomocníka pro šéfkuchaře a cukráře po celém světě, kteří vytvářejí vynikající a nezapomenutelné chutě.

Objevte Callebaut pro profesionály v oboru stravování

Callebaut se pyšní odborností a inovacemi, které pomáhají profesionálům z oblasti gastronomie dosáhnout z čokolády to nejlepší při každé příležitosti. Nabízí širokou škálu produktů – od intenzivní tmavé čokolády až po krémovou bílou a mléčnou čokoládu, a nově také rubínovou a zlatou čokoládu. Všechny produkty jsou vyrobené z 100% udržitelného kakaa, což podporuje odpovědné pěstování a šetrný přístup k přírodním zdrojům.

Callet™ - Výběrem čokolády Callebaut nejenže podporujete nejlepší belgickou čokoládu, ale také přispíváte k lepší budoucnosti pro pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao.

Proč Callebaut?

Callebaut je víc než jen výroba čokolády. Je to závazek k lepší budoucnosti pro všechny – pro pěstitele kakaa, kteří mohou prosperovat díky spravedlivým podmínkám, pro komunity, které zlepšují své životní podmínky, a pro kuchaře, cukráře a řemeslníky, kteří mohou ve své práci růst a rozvíjet své sny.

Caellbatu reinvestuje část z výnosů do pěstitelských komunit, což zahrnuje školení pro pěstitele a podporu mladých farmářů a farmářek v jejich profesním růstu. Callebaut je partnerem Nadace Cocoa Horizons, která spolupracuje s pěstovatelskými skupinami na zajištění udržitelného rozvoje a lepších pracovních podmínek.