PASTERIZOVANÉ PYRÉ ZELENÉ JABLKO

Pyré obsahuje 90% dřeně ze zeleného jablka a 10% cukru.

    • Jednotlivé druhy ovoce jsou pěstovány na kvalitních a úrodných půdách.
    • Ovoce je sbíráno v období své nejvyšší zralosti.
  • Bez přidaných barviv a konzervantů.

Hmotnost: 1kg

Použití pyré:

    • Zmrzlina (sorbety, točená zmrzlina).
    • Dorty, dezerty, želé, ovocné mousse.
  • Ovocné nápoje, limonády, koktejly.

Co je to pasterizace?

    • Jeden ze způsobů konzervace potravin.
    • Spočívá v krátkodobém zvýšení teploty, které zničí patogenní organismy.
    • Tato metoda je šetrná a zachovává jedinečnou chuť a barvu ovoce.
  • Díky tomuto způsobu konzervace lze pyré před otevřením uchovávat v pokojové teplotě.

Skladování:

    • Skladujte v originálním balení při teplotě nižší než 15°C .
  • Při stejné teplotě i převážejte. Po otevření uzavřete a uchovávejte v chladu při teplotě 0-4°C