Blog
Co to vlastně mandlová mouka je? Mandlová mouka je jemně mletá mouka vyrobená z blanšírovaných (loupaných) mandlí, tedy mandlí zbavených slupky. Tent...
Kakao: Perfektní surovina na pečení a přípravu dezertů Kakao je základní surovina v mnoha cukrářských receptech a jeho výjimečná chuť a vlastnosti ho...
Vítejte ve sladkém světě budoucnosti! Cukrářství se neustále vyvíjí a rok 2025 přináší nové vzrušující trendy, které promění vaše dezerty v umělecká d...
Ananasový dort s náplní Vyzkoušejte tento luxusní recept na dort, který kombinuje jemnost ananasového pyré, kakaového prášku a máku s osvěžujícím ana...
Velikonoce, svátky jara a znovuzrození, se neobejdou bez pestrých kraslic. Barvení vajec je tradice stará staletí, která se předává z generace na gene...
Pečení je nejen umění, ale i věda, která vyžaduje správné nástroje a ingredience. Ať už jste profesionální cukrář nebo nadšený domácí pekař, správné v...
10 cukrářských potřeb, které nesmí chybět ve vaší kuchyni Pečení je umění, které vyžaduje nejen šikovnost, ale i kvalitní cukrářské potřeby. Ať už js...
Už jste slyšeli o dubajské čokoládě? Ne? Tak to je nejvyšší čas to napravit. Tahle luxusní čokoládová pochoutka s křupavou pistáciovou náplní totiž vl...