Kakaové máslo Mycryo Callebaut, 600 g

Kód: 28649
969 Kč 865,18 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO v PRÁŠKU

Přírodní 100% čisté kakaové máslo.

  • Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho nových výhod v oblasti gastronomie.
  • Na kakaovém másle můžete zdravěji a lépe smažit, protože se nepřipaluje až do teploty 200°C
  • Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
  • Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.
  • Neobsahuje cholesterol a oproti jiným tukům má značně nižší obsah kalorií.
  • Vyzdvihuje přirozenou chuť suroviny

 Hmotnost: 0,6 kg

  • Použití:
    • Výroba čokolády
    • Pralinky
    • Zjemnění krémů
    • Alternativa k jiným tukům
    • Smažení
    • Temperování
    • Zahušťování

      V letních měsících zasíláme na vlastní riziko.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

DOMOV NEJLEPŠÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY

Callebaut používá pouze nejkvalitnější suroviny a již více než 100 let vyrábí v srdci Belgie nejlepší belgickou čokoládu. Čokoláda Callebaut, vyrobená s odhodláním předávaným z generace na generaci, je každý den spolehlivým pomocníkem pro šéfkuchař a nadšence při vytváření skvělých chutí.

OBJEVTE CALLEBAUT PRO PROFESIONÁLY OBORU STRAVOVÁNÍ

Callebaut nabízí nepřekonatelnou odbornost, která vám pomůže získat z čokolády maximum při každé příležitosti. To je všestrannost, kvalita a konzistence pěti barev Callebaut . Odhodlání předávané z generace na generaci k vytváření nejlepší belgické čokolády. A to vše je vyrobeno ze 100% udržitelného kakaa.

Objevte pět barev Callebaut, všechny vyrobené z nejlepší belgické čokolády. Od hluboké intenzity tmavé po neodolatelnou krémovost bílé a mléčné, až po vzrušující a inovativní rubínovou a zlatou – pro každou příležitost existuje Callebaut Callet™.

S KAŽDÝM CALLET™ ZANECHÁVÁTE STOPU.

Vaše volba pro Callebaut je volbou pro prosperující pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao. A za každý zakoupený balíček je část reinvestována do pěstitelů a jejich komunit. Partnerstvím s Nadací Cocoa Horizons, která spolupracuje přímo s pěstitelskými skupinami, podporujeme školení pěstitelů a podporujeme mladé pěstitele a pěstitelky, aby vynikali ve svém řemesle.

PROČ CALLEBAUT?

Snaha o lepší není jen o vytvoření lepší čokolády, ale také o vytvoření lepší budoucnosti pro nás všechny. Budoucnosti, kde mohou pěstitelé kakaa prosperovat, komunity mohou zlepšit své živobytí, budoucnosti, kde mohou šéfkuchaři a řemeslníci z celého světa pracovat, snít a plnit si své sny. A budoucnosti, kde si příští generace může užívat čokoládu a zároveň snižovat náš dopad na planetu.