Během svátků 1. 5. a 8. 5. nebude probíhat expedice zboží. Objednávky budou postupně procesovány vždy od následujícího pracovního dne. Děkujeme za pochopení.

Kakao Plein Arome Cacao Barry, 1kg

Kód: 60705
579 Kč 516,96 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Cacao Barry Plein Arôme Cocoa Powder je 100% čisté kakao, lisované ze stejné skvělé směsi. Prášek má teplou, červenohnědou barvu a má pevnou čokoládovou chuť. Jemná textura umožňuje snadné míchání tohoto prášku. 

Složení: kakaový prášek, E501i

22-24% kakaového másla

Balení: 1kg

Skladování: v chladu a suchu

Doplňkové parametry

Kategorie: Kakao
EAN: 3073419330355

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie plná vášně

Značka Cacao Barry vznikla ve Francii v roce 1842. Od té doby spojuje evropské čokolatiérské řemeslo s kvalitními kakaovými boby z celého světa. Díky této tradici si získala důvěru profesionálů napříč generacemi.

Produktové portfolio 

Značka nabízí špičkové čokolády, kakaové prášky, kakaová másla a čokoládové dekorace. Mezi ikonické produkty patří Extra Brute kakao, Plein Arôme, Noir Intense a různé čokoládové kuvertury s různým procentem kakaa, chutí a původem. Ideální pro výrobu pralinek, dortů, ganache i cukrářských krémů.

Udržitelný přístup

Cacao Barry aktivně pracuje na ochraně přírody, rozvoji regenerativního zemědělství a zajištění lepších podmínek pro kakaové farmáře. Značka podporuje udržitelné iniciativy jako je program Cacao Horizons.

  • Kreativita a vzdělávání - Ve spolupráci s Chocolate Academy™ Cacao Barry inspiruje a vzdělává čokolatiéry po celém světě. Nabízí kurzy, receptury a nové techniky, které pomáhají rozvíjet cukrářské dovednosti i kreativní přístup k surovinám.