Během svátků 1. 5. a 8. 5. nebude probíhat expedice zboží. Objednávky budou postupně procesovány vždy od následujícího pracovního dne. Děkujeme za pochopení.

Želírující pektin SOSA Pectine fruit NH, 100g

Kód: 28178
Doporučuje Míša Landová
Značka: SOSA
299 Kč 266,96 Kč bez DPH 2,99 Kč / 1 g
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

SOSA - TEXTURA PECTINE FRUIT NH

Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky.

Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi ovoce, cukru a kyseliny citronové.

Pectine Fruit NH vytváří typickou ovocnou marmeládu, želatinové ovocné bonbóny, glazury a podobně.

Využijete jej převážně pro výrobky na vodní a ovocné bázi s nízkým obsahem cukru, vhodný pro zmrazení výrobku a pro ovoce s nižším PH (kyselé).

Barva: Bílý jemný prášek VEGAN

Dávkování:
Pevnější struktura: 20 g/ kg
Textura marmelády: 10 g/ kg

 

Hmotnost: 100g - rozváženo

Složeni: zahušťovadlo: amidovaný pektin (E440ii), stabilizátor: difosforečnan disodný (E450i), dextróza, kyselina: fosforečnan vápenatý (E341iii), může obsahovat stopové množství mléka a derivátů

Použití: želírování a zahušťování

Skladování: na suchém a chladném místě 

Návod na přípravu ke stažení




Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovače do smetany a želatiny
EAN: 28178

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

HISTORIE ZNAČKY SOSA

Sosa byla původně rodinná firma, která začala svou činnost v roce 1968 výrobou ručně vyráběných sušenek a tradičních katalánských vánočních sladkostí. V roce 1984 byla založena „Comercial Artesana Sosa“, což znamenalo začátek výroby a distribuce ingrediencí pro zmrzlináře.

ROZVOJ A INOVACE

V roce 2000, po revolučním vlivu Ferrana Adrià z El Bulli, Sosa začala vyrábět texturizéry a nové ingredience, které změnily způsob, jakým profesionálové přistupovali k gastronomii. V roce 2016 firma koupila závod na třídění a zpracování mandlí a o dva roky později otevřela nový výrobní závod v Navarcles. V roce 2021 se Sosa plně integrovala do Savencia Group, což jí umožnilo ještě více expandovat a inovovat.

INOVACE A PRODUKTY PRO GASTRONOMII

Sosa neustále inovuje a vyvíjí nové ingredience pro gastronomii, které odpovídají současným trendům, jako jsou nové diety, snižování obsahu cukru a tuku nebo zvyšování transparentnosti výrobků. Firma se také zaměřuje na dekorativní složky, mezi které patří i jejich vysoce kvalitní prachové barvy. Prachové barvy Sosa jsou ideální pro zdobení cukrářských výrobků, dortů a dalších dezertů.

KREATIVITA A SPOJENÍ S PROFESIONÁLY

Intenzivní barvy od Sosa dodávají jídlu nejen krásný vzhled, ale i umělecký nádech, což je důvod, proč se staly oblíbeným nástrojem u profesionálních cukrářů a kuchařů. Filosofie firmy spočívá ve spolupráci a ko-kreativním procesu s odborníky, čímž poskytuje vysoce kvalitní a inovativní řešení pro gastronomii.