Vegan želatina SOSA Vegan mousse gelatine, 100g
Kód: 90585
Detailní popis produktu
Vegan mousse gelatine
Směs agarového agaru a tapiokového škrobu. Rostlinný původ.
Dávkování: 1,5 až 2,5 %
Vlastnosti: Želírující činidlo formulované speciálně pro želírování veganských pěn. Nízká teplota gelovatění 32-40ºC. Odolné vůči mrazu.
Jak používat: Přidejte prášek do studeného pěnového základního krému. Míchejte a zahřívejte mezi 90 a 100 °C bez zastavení míchání. Nechte vychladnout na 50-60ºC a promíchejte s provzdušňovací částí krouživými pohyby. Nalijte do forem nebo nádoby podle výběru a nechte vychladnout. Může být zmrazen, aniž by došlo k synerezi.
Pozorování: Umožňuje gelovatění všech typů pěny se širokým rozsahem pH. Jedná se o hydrokoloidní produkt, takže musí být vždy aplikován na vodnou část receptury.
Je vhodné přidat nadzemní část pěny pomocí sněhové pusinky vyrobené z rostlinného proteinu, která umožňuje pracovat při vysokých teplotách a poskytuje dostatek času na úplné zapracování provzdušněné části a distribuci v požadovaných nádobách, než dojde ke gelovatění.
Přípravy: Želírování z veganského ovoce a citrusových pěn, čokolád, ořechů nebo koření.
Složení: Tapioka škrob, agar agar (E406), Může obsahovat stopy: sóji, vajec, arašídů, mléka, ořechů, sezamu, celeru, hořčice, siřičitanů
Hmotnost: 100g - rozváženo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ztužovače do smetany a želatiny |
---|---|
EAN: | 80000579 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HISTORIE ZNAČKY SOSA
Sosa byla původně rodinná firma, která začala svou činnost v roce 1968 výrobou ručně vyráběných sušenek a tradičních katalánských vánočních sladkostí. V roce 1984 byla založena „Comercial Artesana Sosa“, což znamenalo začátek výroby a distribuce ingrediencí pro zmrzlináře.
ROZVOJ A INOVACE
V roce 2000, po revolučním vlivu Ferrana Adrià z El Bulli, Sosa začala vyrábět texturizéry a nové ingredience, které změnily způsob, jakým profesionálové přistupovali k gastronomii. V roce 2016 firma koupila závod na třídění a zpracování mandlí a o dva roky později otevřela nový výrobní závod v Navarcles. V roce 2021 se Sosa plně integrovala do Savencia Group, což jí umožnilo ještě více expandovat a inovovat.
INOVACE A PRODUKTY PRO GASTRONOMII
Sosa neustále inovuje a vyvíjí nové ingredience pro gastronomii, které odpovídají současným trendům, jako jsou nové diety, snižování obsahu cukru a tuku nebo zvyšování transparentnosti výrobků. Firma se také zaměřuje na dekorativní složky, mezi které patří i jejich vysoce kvalitní prachové barvy. Prachové barvy Sosa jsou ideální pro zdobení cukrářských výrobků, dortů a dalších dezertů.
KREATIVITA A SPOJENÍ S PROFESIONÁLY
Intenzivní barvy od Sosa dodávají jídlu nejen krásný vzhled, ale i umělecký nádech, což je důvod, proč se staly oblíbeným nástrojem u profesionálních cukrářů a kuchařů. Filosofie firmy spočívá ve spolupráci a ko-kreativním procesu s odborníky, čímž poskytuje vysoce kvalitní a inovativní řešení pro gastronomii.