Během svátků 1. 5. a 8. 5. nebude probíhat expedice zboží. Objednávky budou postupně procesovány vždy od následujícího pracovního dne. Děkujeme za pochopení.

Vegan želatina SOSA Vegan mousse gelatine, 100g

Kód: 90585
289 Kč 258,04 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Vegan mousse gelatine

Směs agarového agaru a tapiokového škrobu. Rostlinný původ.

Dávkování: 1,5 až 2,5 %

Vlastnosti: Želírující činidlo formulované speciálně pro želírování veganských pěn. Nízká teplota gelovatění 32-40ºC. Odolné vůči mrazu.

Jak používat: Přidejte prášek do studeného pěnového základního krému. Míchejte a zahřívejte mezi 90 a 100 °C bez zastavení míchání. Nechte vychladnout na 50-60ºC a promíchejte s provzdušňovací částí krouživými pohyby. Nalijte do forem nebo nádoby podle výběru a nechte vychladnout. Může být zmrazen, aniž by došlo k synerezi.

Pozorování: Umožňuje gelovatění všech typů pěny se širokým rozsahem pH. Jedná se o hydrokoloidní produkt, takže musí být vždy aplikován na vodnou část receptury.
Je vhodné přidat nadzemní část pěny pomocí sněhové pusinky vyrobené z rostlinného proteinu, která umožňuje pracovat při vysokých teplotách a poskytuje dostatek času na úplné zapracování provzdušněné části a distribuci v požadovaných nádobách, než dojde ke gelovatění.

Přípravy: Želírování z veganského ovoce a citrusových pěn, čokolád, ořechů nebo koření.

Složení: Tapioka škrob, agar agar (E406), Může obsahovat stopy: sóji, vajec, arašídů, mléka, ořechů, sezamu, celeru, hořčice, siřičitanů

Hmotnost: 100g - rozváženo

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovače do smetany a želatiny
EAN: 80000579

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

HISTORIE ZNAČKY SOSA

Sosa byla původně rodinná firma, která začala svou činnost v roce 1968 výrobou ručně vyráběných sušenek a tradičních katalánských vánočních sladkostí. V roce 1984 byla založena „Comercial Artesana Sosa“, což znamenalo začátek výroby a distribuce ingrediencí pro zmrzlináře.

ROZVOJ A INOVACE

V roce 2000, po revolučním vlivu Ferrana Adrià z El Bulli, Sosa začala vyrábět texturizéry a nové ingredience, které změnily způsob, jakým profesionálové přistupovali k gastronomii. V roce 2016 firma koupila závod na třídění a zpracování mandlí a o dva roky později otevřela nový výrobní závod v Navarcles. V roce 2021 se Sosa plně integrovala do Savencia Group, což jí umožnilo ještě více expandovat a inovovat.

INOVACE A PRODUKTY PRO GASTRONOMII

Sosa neustále inovuje a vyvíjí nové ingredience pro gastronomii, které odpovídají současným trendům, jako jsou nové diety, snižování obsahu cukru a tuku nebo zvyšování transparentnosti výrobků. Firma se také zaměřuje na dekorativní složky, mezi které patří i jejich vysoce kvalitní prachové barvy. Prachové barvy Sosa jsou ideální pro zdobení cukrářských výrobků, dortů a dalších dezertů.

KREATIVITA A SPOJENÍ S PROFESIONÁLY

Intenzivní barvy od Sosa dodávají jídlu nejen krásný vzhled, ale i umělecký nádech, což je důvod, proč se staly oblíbeným nástrojem u profesionálních cukrářů a kuchařů. Filosofie firmy spočívá ve spolupráci a ko-kreativním procesu s odborníky, čímž poskytuje vysoce kvalitní a inovativní řešení pro gastronomii.