Polykarbonátová forma na čokoládu *HALF SPHERE MA5006, Martellato

Kód: 32138
499 Kč 412,40 Kč bez DPH
Skladem

Spojením dvou částí docílíte kuličky o průměru 8cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Forma na čokoládovou kouli nebo polokouli.

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.

Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.

Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.

Materiál: polykarbonát - tvrdý plast


Průměr polokoule: 80 mm, výška 40mm 
Počet pralinek ve formě: 4

  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: