Vzhledem k velkému množství objednávek a prodlouženým dobám doručení přepravců prosím počítejte s delší dobou doručení, děkujeme za pochopení :-).

Polykarbonátová forma na čokoládu *FLAT PRALINE MA1015, Martellato

Kód: 30697
Tip
429 Kč 354,55 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Forma na čokoládovou tabulku.

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.

Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.

Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.

Materiál: polykarbonát - tvrdý plast

Rozměr formy: 275 x 175 mm
Rozměr pralinek: 16 x 40, výška 18mm
Počet pralinek ve formě: 25 - 11g

  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: