Kakaové máslo Mycryo Callebaut, 600 g
Kód: 28649
Související produkty
Detailní popis produktu
MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO v PRÁŠKU
Přírodní 100% čisté kakaové máslo.
- Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho nových výhod v oblasti gastronomie.
- Na kakaovém másle můžete zdravěji a lépe smažit, protože se nepřipaluje až do teploty 200°C
- Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
- Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.
- Neobsahuje cholesterol a oproti jiným tukům má značně nižší obsah kalorií.
- Vyzdvihuje přirozenou chuť suroviny
Hmotnost: 0,6 kg
- Použití:
- Výroba čokolády
- Pralinky
- Zjemnění krémů
- Alternativa k jiným tukům
- Smažení
- Temperování
- Zahušťování
V letních měsících zasíláme na vlastní riziko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čisté kakaové máslo |
---|---|
EAN: | 5410522546231 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Domov nejlepší belgické čokolády
Callebaut vyrábí čokoládu v srdci Belgie již více než 100 let. Používá pouze nejkvalitnější suroviny a od svého vzniku se odhodlaně věnuje vytváření té nejlepší belgické čokolády. Tento závazek k kvalitě, tradici a inovacím dělá z čokolády Callebaut spolehlivého pomocníka pro šéfkuchaře a cukráře po celém světě, kteří vytvářejí vynikající a nezapomenutelné chutě.
Objevte Callebaut pro profesionály v oboru stravování
Callebaut se pyšní odborností a inovacemi, které pomáhají profesionálům z oblasti gastronomie dosáhnout z čokolády to nejlepší při každé příležitosti. Nabízí širokou škálu produktů – od intenzivní tmavé čokolády až po krémovou bílou a mléčnou čokoládu, a nově také rubínovou a zlatou čokoládu. Všechny produkty jsou vyrobené z 100% udržitelného kakaa, což podporuje odpovědné pěstování a šetrný přístup k přírodním zdrojům.
Callet™ - Výběrem čokolády Callebaut nejenže podporujete nejlepší belgickou čokoládu, ale také přispíváte k lepší budoucnosti pro pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao.
Proč Callebaut?
Callebaut je víc než jen výroba čokolády. Je to závazek k lepší budoucnosti pro všechny – pro pěstitele kakaa, kteří mohou prosperovat díky spravedlivým podmínkám, pro komunity, které zlepšují své životní podmínky, a pro kuchaře, cukráře a řemeslníky, kteří mohou ve své práci růst a rozvíjet své sny.
Caellbatu reinvestuje část z výnosů do pěstitelských komunit, což zahrnuje školení pro pěstitele a podporu mladých farmářů a farmářek v jejich profesním růstu. Callebaut je partnerem Nadace Cocoa Horizons, která spolupracuje s pěstovatelskými skupinami na zajištění udržitelného rozvoje a lepších pracovních podmínek.