Invertní cukr SOSA, 1,4kg

Kód: 28169
479 Kč 427,68 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma

Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.

Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech, zmrzlině...

Vyšší sladivost než sacharóza. Nižší bod karamelizace než sacharóza.

Invertní cukr také zabraňuje krystalizaci ve zmrzlinách, krémech a dalších výrobcích.

Hmotnost: 1,4 kg

Složení: Invertní cukr.
Může obsahovat stopy celeru, arašídů, ořechů, vajec, mléka, hořčice, sezamu, sóji a siřičitanů.

Tento produkt zasíláme pouze na zodpovědnost kupujícího. Doporučujeme osobní odběr. I přes pečlivé zabalení může být nešetrným zacházením přepravce poničeno a při případném poškození během přepravy nebude reklamace uznána.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry a mouky
EAN: 8414933226383

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

HISTORIE ZNAČKY SOSA

Sosa byla původně rodinná firma, která začala svou činnost v roce 1968 výrobou ručně vyráběných sušenek a tradičních katalánských vánočních sladkostí. V roce 1984 byla založena „Comercial Artesana Sosa“, což znamenalo začátek výroby a distribuce ingrediencí pro zmrzlináře.

ROZVOJ A INOVACE

V roce 2000, po revolučním vlivu Ferrana Adrià z El Bulli, Sosa začala vyrábět texturizéry a nové ingredience, které změnily způsob, jakým profesionálové přistupovali k gastronomii. V roce 2016 firma koupila závod na třídění a zpracování mandlí a o dva roky později otevřela nový výrobní závod v Navarcles. V roce 2021 se Sosa plně integrovala do Savencia Group, což jí umožnilo ještě více expandovat a inovovat.

INOVACE A PRODUKTY PRO GASTRONOMII

Sosa neustále inovuje a vyvíjí nové ingredience pro gastronomii, které odpovídají současným trendům, jako jsou nové diety, snižování obsahu cukru a tuku nebo zvyšování transparentnosti výrobků. Firma se také zaměřuje na dekorativní složky, mezi které patří i jejich vysoce kvalitní prachové barvy. Prachové barvy Sosa jsou ideální pro zdobení cukrářských výrobků, dortů a dalších dezertů.

KREATIVITA A SPOJENÍ S PROFESIONÁLY

Intenzivní barvy od Sosa dodávají jídlu nejen krásný vzhled, ale i umělecký nádech, což je důvod, proč se staly oblíbeným nástrojem u profesionálních cukrářů a kuchařů. Filosofie firmy spočívá ve spolupráci a ko-kreativním procesu s odborníky, čímž poskytuje vysoce kvalitní a inovativní řešení pro gastronomii.