Vítejte ve světě svatebního pečení! Sladké dobroty jsou nedílnou součástí každé oslavy lásky, ať už plánujete velkolepou svatbu nebo intimní malou sva...
Blog, Strana 2
Výpis článků
Už se nemusíte bát, že váš dort nebude vypadat dokonale kvůli obavám z cukru v potahovací hmotě. S tímto fondánem LUMEA snadno vytvořít...
Co to vlastně mandlová mouka je? Mandlová mouka je jemně mletá mouka vyrobená z blanšírovaných (loupaných) mandlí, tedy mandlí zbavených slupky. Tent...
Kakao je oblíbenou surovinou nejen pro svou chuť, ale i pro široké možnosti využití. V tomto článku se dozvíte, jaké existují typy kakaa, jak s nimi p...
Vítejte ve sladkém světě budoucnosti! Cukrářství se neustále vyvíjí a rok 2025 přináší nové vzrušující trendy, které promění vaše dezerty v umělecká d...
Ananasový dort s náplní Vyzkoušejte tento luxusní recept na dort, který kombinuje jemnost ananasového pyré, kakaového prášku a máku s osvěžujícím ana...
Velikonoce, svátky jara a znovuzrození, se neobejdou bez pestrých kraslic. Barvení vajec je tradice stará staletí, která se předává z generace na gene...
Pečení je nejen umění, ale i věda, která vyžaduje správné nástroje a ingredience. Ať už jste profesionální cukrář nebo nadšený domácí pekař, správné v...
