Během svátků 1. 5. a 8. 5. nebude probíhat expedice zboží. Objednávky budou postupně procesovány vždy od následujícího pracovního dne. Děkujeme za pochopení.

Kakaové máslo Callebaut, 200g

Kód: 92333
429 Kč 383,04 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Vysoce kvalitní 100% kakaové máslo v peckách.

Vvhodné při výrobě čokolády, kdy je potřeba snížit její viskozitu
Do pralinkových náplní
Ke zdobení - lze obarvit

Vhodné na přípravu VELVET efektu a barvení skořápek na pralinky.

Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.

Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy.
Vyrábí se lisováním pražených kakaových bobů.

Přírodní 100% čisté kakaové máslo.

  • Kakaové máslo je vysoce stabilní tuk.
  • Používá se především při cukrářské výrobě čokolády a výrobků z ní.
  • Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
  • Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.
  • Neobsahuje cholesterol a oproti jiným tukům má značně nižší obsah kalorií.



Hmotnost: 200 g
(Jedná se rozvážené balení)

Složení:
kakaová máslo


Ve vyšších teplotách neručíme za kvalitu doručení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čisté kakaové máslo
EAN: 80000732

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Domov nejlepší belgické čokolády

Callebaut vyrábí čokoládu v srdci Belgie již více než 100 let. Používá pouze nejkvalitnější suroviny a od svého vzniku se odhodlaně věnuje vytváření té nejlepší belgické čokolády. Tento závazek k kvalitě, tradici a inovacím dělá z čokolády Callebaut spolehlivého pomocníka pro šéfkuchaře a cukráře po celém světě, kteří vytvářejí vynikající a nezapomenutelné chutě.

Objevte Callebaut pro profesionály v oboru stravování

Callebaut se pyšní odborností a inovacemi, které pomáhají profesionálům z oblasti gastronomie dosáhnout z čokolády to nejlepší při každé příležitosti. Nabízí širokou škálu produktů – od intenzivní tmavé čokolády až po krémovou bílou a mléčnou čokoládu, a nově také rubínovou a zlatou čokoládu. Všechny produkty jsou vyrobené z 100% udržitelného kakaa, což podporuje odpovědné pěstování a šetrný přístup k přírodním zdrojům.

Callet™ - Výběrem čokolády Callebaut nejenže podporujete nejlepší belgickou čokoládu, ale také přispíváte k lepší budoucnosti pro pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao.

Proč Callebaut?

Callebaut je víc než jen výroba čokolády. Je to závazek k lepší budoucnosti pro všechny – pro pěstitele kakaa, kteří mohou prosperovat díky spravedlivým podmínkám, pro komunity, které zlepšují své životní podmínky, a pro kuchaře, cukráře a řemeslníky, kteří mohou ve své práci růst a rozvíjet své sny.

Caellbatu reinvestuje část z výnosů do pěstitelských komunit, což zahrnuje školení pro pěstitele a podporu mladých farmářů a farmářek v jejich profesním růstu. Callebaut je partnerem Nadace Cocoa Horizons, která spolupracuje s pěstovatelskými skupinami na zajištění udržitelného rozvoje a lepších pracovních podmínek.