Kakaové máslo Callebaut, 200g
Kód: 92333
Související produkty
Detailní popis produktu
Vysoce kvalitní 100% kakaové máslo v peckách.
Vvhodné při výrobě čokolády, kdy je potřeba snížit její viskozitu
Do pralinkových náplní
Ke zdobení - lze obarvit
Vhodné na přípravu VELVET efektu a barvení skořápek na pralinky.
Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.
Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy.
Vyrábí se lisováním pražených kakaových bobů.
Přírodní 100% čisté kakaové máslo.
- Kakaové máslo je vysoce stabilní tuk.
- Používá se především při cukrářské výrobě čokolády a výrobků z ní.
- Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
- Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.
- Neobsahuje cholesterol a oproti jiným tukům má značně nižší obsah kalorií.
Hmotnost: 200 g
(Jedná se rozvážené balení)
Složení: kakaová máslo
Ve vyšších teplotách neručíme za kvalitu doručení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čisté kakaové máslo |
---|---|
EAN: | 80000732 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Domov nejlepší belgické čokolády
Callebaut vyrábí čokoládu v srdci Belgie již více než 100 let. Používá pouze nejkvalitnější suroviny a od svého vzniku se odhodlaně věnuje vytváření té nejlepší belgické čokolády. Tento závazek k kvalitě, tradici a inovacím dělá z čokolády Callebaut spolehlivého pomocníka pro šéfkuchaře a cukráře po celém světě, kteří vytvářejí vynikající a nezapomenutelné chutě.
Objevte Callebaut pro profesionály v oboru stravování
Callebaut se pyšní odborností a inovacemi, které pomáhají profesionálům z oblasti gastronomie dosáhnout z čokolády to nejlepší při každé příležitosti. Nabízí širokou škálu produktů – od intenzivní tmavé čokolády až po krémovou bílou a mléčnou čokoládu, a nově také rubínovou a zlatou čokoládu. Všechny produkty jsou vyrobené z 100% udržitelného kakaa, což podporuje odpovědné pěstování a šetrný přístup k přírodním zdrojům.
Callet™ - Výběrem čokolády Callebaut nejenže podporujete nejlepší belgickou čokoládu, ale také přispíváte k lepší budoucnosti pro pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao.
Proč Callebaut?
Callebaut je víc než jen výroba čokolády. Je to závazek k lepší budoucnosti pro všechny – pro pěstitele kakaa, kteří mohou prosperovat díky spravedlivým podmínkám, pro komunity, které zlepšují své životní podmínky, a pro kuchaře, cukráře a řemeslníky, kteří mohou ve své práci růst a rozvíjet své sny.
Caellbatu reinvestuje část z výnosů do pěstitelských komunit, což zahrnuje školení pro pěstitele a podporu mladých farmářů a farmářek v jejich profesním růstu. Callebaut je partnerem Nadace Cocoa Horizons, která spolupracuje s pěstovatelskými skupinami na zajištění udržitelného rozvoje a lepších pracovních podmínek.