Během svátků 1. 5. a 8. 5. nebude probíhat expedice zboží. Objednávky budou postupně procesovány vždy od následujícího pracovního dne. Děkujeme za pochopení.

Kakao Noir Intense Cacao Barry, 250g

Kód: 92089
259 Kč 231,25 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Černé kakao

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Cacao Barry Noir Intense je nízkotučný a zásaditý kakaový prášek. Prášek má tmavě černou barvu a silnou a hořkou kakaovou chuť. Jemná struktura umožňuje snadné míchání prášku.

Pro větší intenzitu barvy kakao namočte do tekutiny a poté použijte.

Složení: kakaový prášek (odtučněný), regulátor kyselosti: E524, E501i.

10-12% kakaového másla

Balení: 250g

Skladování: v chladu a suchu

Doplňkové parametry

Kategorie: Kakao
EAN: 80000700

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie plná vášně

Značka Cacao Barry vznikla ve Francii v roce 1842. Od té doby spojuje evropské čokolatiérské řemeslo s kvalitními kakaovými boby z celého světa. Díky této tradici si získala důvěru profesionálů napříč generacemi.

Produktové portfolio 

Značka nabízí špičkové čokolády, kakaové prášky, kakaová másla a čokoládové dekorace. Mezi ikonické produkty patří Extra Brute kakao, Plein Arôme, Noir Intense a různé čokoládové kuvertury s různým procentem kakaa, chutí a původem. Ideální pro výrobu pralinek, dortů, ganache i cukrářských krémů.

Udržitelný přístup

Cacao Barry aktivně pracuje na ochraně přírody, rozvoji regenerativního zemědělství a zajištění lepších podmínek pro kakaové farmáře. Značka podporuje udržitelné iniciativy jako je program Cacao Horizons.

  • Kreativita a vzdělávání - Ve spolupráci s Chocolate Academy™ Cacao Barry inspiruje a vzdělává čokolatiéry po celém světě. Nabízí kurzy, receptury a nové techniky, které pomáhají rozvíjet cukrářské dovednosti i kreativní přístup k surovinám.