Ochucovací pasta JOYPASTE, Vanilka Madagaskar Bourbon 200g

Kód: 60362
379 Kč 338,39 Kč bez DPH
Skladem

Pasta obsahuje kombinaci Madagaskarské vanilky a vanilky Bourbon pěstované na ostrově Reunion.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ochucující vanilková pasta - Pasta obsahuje kombinaci Madagaskarské vanilky a vanilky Bourbon pěstované na ostrově Reunion.

Vysoce koncentrovaná pasta.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin, aby Vaše zmrzlina chutnala přímo dokonale!

Hmotnost:  200g

Dávkování:
Zmrzlina: Použijte 20-30g na 1l vody.
Cukrářská výroba: Použijte 20-30g na 1kg krému

Použití:
Zmrzlina
Krémy
Ganache
Mousse

Ochucovací ovocná pasta vhodná do cukrářských výrobků, zmrzlin a podobně.

Složení:
cukr, glukózový sirup, kondenzované odstředěné mléko, Madagaskar - Bourbon vanilkový extrakt, přírodní vanilkové aroma, Madagaskar - Bourbon vanilkový lusk, modifikovaný škrob, aroma, rostlinné výtažky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: