Forma na pralinky Tritanová DEGUSTA01 Silikomart

Kód: 90533
439 Kč 362,81 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tritanová forma určená k výrobě tenkých čokoládových disků. Degusta01-P byl navržen ve spolupráci s Luca Bernardini a je ideální pro prezentaci kakaa v jeho různých aromatických komplexech.

Velikost: Ø35 výška 5 MM

Materiál THE TRITAN™ : vrchol řady ve výrobě čokolády.
Převaha Tritanu™ ve srovnání s jinými plastovými materiály byla široce prokázána:

  • Materiál nejvyšší kvality pro profesionální tvorbu
  • díky tomu jsou všechny přípravky uvnitř lesklé a dokonalé
  • NEOBSAHUJE BPA a BPS a další bisfenoly škodlivé pro naše zdraví
  • odolává nárazům i v případě náhodných pádů
  • lze mýt v myčce při zachování lesku
  • velmi lehké, což umožňuje velmi snadné zpracování
  • extrémně transparentní, aby bylo možné pečlivě sledovat proces krystalizace

Všechny komponenty z materiálu polykarbonát/ABS v tomto produktu byly upgradovány na materiál TRITAN™.

Kirsten Tibballs, kterou MasterChef Australia prohlašuje za „královnu čokolády“, je jednou z nejoblíbenějších, nejobdivovanějších a nejslavnějších šéfcukrářů a cokolatiérů ve své zemi. Jejím přáním je předávat své znalosti a kompetence svým studentům, ať už jsou to milovníci jídla nebo profesionálové. Dělá to různými způsoby: knihami, televizí a kurzy pečiva nebo čokolády.

  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: