Směs na Makronky bezlepková NEUTRO, 1,88kg
Kód: 35027Detailní popis produktu
Tato makronková směs je ideální pro všechny milovníky makronek. Pros svou jednoduchou přípravu a zaručený výsledek je také vhodná pro začátečníky.
Ještě nikdy makronky nechutnaly tak dobře. Křupavé nahoře, jako peříčko uvnitř.
Z jednoho setu uděláte cca 380 polovin, což je 190 makronek o průměru 4,5cm
KIT obsahuje: 1 sáček Macaron Base Neutral 1,24 kg + 1 sáček Montante Base Neutro 0,64kg
DÁVKOVÁNÍ:
Bílková směs: Smícháme Montane Base Neutro 320g a teplou vodu 110g. Šleháme v mixéru na nejvyšší rychlost, dokud nedosáhneme tuhé konzistence bílkového sněhu (asi 15minut).
Mandlová směs: V misce smícháme Macaron Base Neutro 620g s horkou vodou 120g (45-50 °C) a vytvoříme základ z mandlové mouky. V tento okamžik můžete přidat gelovou barvu pro obarvení.
Do misky se základem postupně přidávejte vyšlehaný sníh a obě směsi dobře spojte. Míchejte opatrně, ale žádná speciální technika není nutná.
Makronky nastříkejte na plech a lehce zespodu poklepejte. Párátkem můžete odstranit případné bublinky.
Nastříkané makronky nechte uschnout 20-50 minut. Doba schnutí je závislá na okolní teplotě a vlhkosti. Dotkněte se makronky prstem, pokud nelepí a povrch je řádně zaschnutý, můžete vložit do trouby.
Pečeme v troubě při 135 °C po dobu 18-20 minut. Péct můžete na horký vzduch nebo klasicky. Při horkovzduchu je možné péct i dva plechy najednou. Vyzkoušejte, která varianta vám bude více vyhovovat v závislosti na typu trouby nebo pece.
Makronkové skořápky z podložky odlepte až po úplném vychladnutí.
DOPORUČENÍ:
k přípravě používejte jen čisté a suché nástroje. Zavírejte balení po každém použití.
SKLADOVÁNÍ:
v chladu a suchu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
SLOŽENÍ:
Mandlová mouka, cukr, sušený vaječný bílek, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma.
Může obsahovat stopy sóji, mléka, lískových ořechů, vlašských ořechů, pistácií, arašídů a sezamu.
Výrobek odpovídá zákonným normám EU, ČR a SK. Neobsahuje GMO. Výrobek nebyl ošetřen ionizujícím zářením.
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.