Směs Carrot Cake - Mrkvový dort bezlepkový, Tasty Me, 400g

Kód: LK-2017.1
79 Kč 68,70 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs na přípravu mrkvového korpusu (? 20/22 cm), nebo muffinů.

Bez lepku - bez laktózy - bez palmového oleje - bez hydrogenovaných tuků.

ZPŮSOB PŘÍPRAVY:
Předehřejte troubu na 170 ° C (konvekční trouba 160 ° C). Ujistit se, že všechny přísady mají pokojovou teplou.
Smíchejte 400 g směsi, 120 g másla a 200 g vajec (4 kusy velikosti M). Mixujte cca 3 minuty při střední rychlosti, dokud těsto není nadýchanější a bledší.
Přidejte 150 g strouhané mrkve.
Recept bez laktózy: nahraďte máslo 120 g vhodným olejem (řepkový, slunečnicový).
Nalijte těsto do vymazané formy o průměru 20/22 cm.
Doba pečení uprostřed trouby): 45–50 minut, poté okamžitě vyklopte z formy a nechte vychladnout na mřížce.

Košíčky: doba pečení 30-35 minut.

SLOŽENÍ: cukr, rýžová mouka, škrob (kukuřice), zvlhčující přípravek: E420; emulgátory: E475, E433; aktivační činidla: E450i, E500ii; zahušťovadla: E412, E466; koření, sůl, regulátor kyselosti: E575.

Může obsahovat stopy: mléko, vejce, sójové boby a ořechy.

Udržujte v suchu a chladu a mimo zdroj tepla.

Směsi se vyrábějí v bezlepkovém zařízení firmy Tasty Me, směsi obsahují méně než 20 mg / 20 ppm lepku na kg.Většina lidí s celiakií nemívá na toto nízké množství lepku reakci.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: