Polykarbonátová forma na čokoládu Modular Circle "125, Decora

Kód: LK-2391.1
259 Kč 214,05 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Forma na čokoládové pralinky.

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.

Materiál: polykarbonát - tvrdý plast

Rozměr formy: 200 x 120 x 20 mm
Rozměr pralinky: ø 30 x 5 – 15 (víčko) výška mm
Počet pralinek ve formě: 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Decora je italská značka, která pomocí italského designového vkusu vytváří širokou škálu různých kolekcí dekorací dortů. Decora je rájem cukrářů se zvláštním zaměřením na pomůcky pro zdobení dortů. Vyznačuje se skutečně širokou nabídkou cukrářských pomůcek a dekorací.