Vzhledem k velkému množství objednávek a prodlouženým dobám doručení přepravců prosím počítejte s delší dobou doručení, děkujeme za pochopení :-).

Polykarbonátová forma na čokoládu *Napolitain MA6002, Martellato

Kód: 37890
Výprodej
459 Kč –10 %
61q68MmljoL. AC SL1100
459 Kč –10 % 409 Kč 338,02 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Forma na čokoládovou mini tabulku.

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.

Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.

Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.

Materiál: polykarbonát - tvrdý plast

Rozměr formy: 275 x 175 mm
Rozměr tabulky: 42x25 mm, výška 6mm
Počet tabulek ve formě: 20
Tabulka je přibližně na 4g čokolády

  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: