Polykarbonátová forma na čokoládu *PYRAMID BAR MA2009, Martellato

Kód: 30692
Tip
389 Kč 321,49 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Forma na čokoládovou tabulku.

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.

Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.

Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.

Materiál: polykarbonát - tvrdý plast

Rozměr formy: 275 x 175 mm
Rozměr tabulky: 138 x 72, výška 11 mm
Počet tabulek ve formě: 3 x 80g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: