Glazé - zrcadlová poleva slaný karamel, 500g
Kód: 60244Detailní popis produktu
Sypká směs na zrcadlovou čokoládovou polevu, vhodnou k polévání dortů a dezertů.
Barva světle hnědá.
Glazé je vyrobeno z pravé bílé čokolády.
Díky jedinečným vlastnostem tohoto glazé stačí použít pouze tenkou vrstvu, tak aby vynikla chuť vašeho dezertu.
Na výrobě produktu se podílela Zlatka Otavová.
Návod na použití:
Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 °C, poté za občasného míchání zchladíme.
Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo 34 °C, poté znovu před poléváním.
Aplikační teplota polevy se pohybuje okolo 30-23°C. Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 °C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím menší a více atypický tvar, tím je potřeba mít polevu hutnější.
Receptura:
300 g mix + 150 g vody (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g mix + 250 g vody (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g mix + 375 g vody (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)
Skladování: Skladujte na suchém a čistém místě při teplotě do 25°C.
Složení:
Cukr, bílá čokoláda (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, 2,5% karamelizovaný cukr, přírodní karamelové aroma, potravinářská hovězí želatina, 1,2% sůl Himalajská. Může obsahovat stopy ořechů.
Za foto děkujeme Veronice Křížové @cross_cake:).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.