Forma na pralinky CUPOLA P- CH017 Silikomart

Kód: 60069
419 Kč 346,28 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popusťte uzdu své kreativitě s formou Cupola-P Tritan, ideální pro výrobu čokoládových pralinek, navrženou ve spolupráci s MOF Chocolatier-Confiseur Paul Occhipinti.

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.

Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.

Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.

Materiál: polykarbonát - tvrdý plast

24 dutin
Rozměry dutiny: 26 mm x 26 mm x 26 mm
Celkové rozměry formy: 275 mm x 175 mm x 25 mm
Objem dutiny: 8 ml
Vyrobeno v Itálii

 

Všechny komponenty z materiálu polykarbonát/ABS v tomto produktu byly upgradovány na materiál TRITAN™.

Kirsten Tibballs, kterou MasterChef Australia prohlašuje za „královnu čokolády“, je jednou z nejoblíbenějších, nejobdivovanějších a nejslavnějších šéfcukrářů a cokolatiérů ve své zemi. Jejím přáním je předávat své znalosti a kompetence svým studentům, ať už jsou to milovníci jídla nebo profesionálové. Dělá to různými způsoby: knihami, televizí a kurzy pečiva nebo čokolády.

  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: